Resensies

Lisette

Ik was al een tijd op zoek naar een manier om wat kilo's kwijt te raken. Ik voel me heel fijn als ik buiten wandel en daardoor had ik sportscholen afgezworen. Toen Toine & Angela de filosofie achter Herbalife hadden laten inzien was ik om. Door je levensstijl aan te passen kun je genieten van eten, regelmaat en dat zelfs verantwoord eten lekker kan zijn!

Ankie 55 jaar

Ik was altijd maar moe. Eigenlijk te moe om aan de dag te beginnen. Samen met Angela en Toine ben ik gaan werken aan een andere leefstijl. De proteïne shake van Herbalife als ontbijt gebruik ik nu al meer dan drie jaar, samen met andere producten van Herbalife. Door de persoonlijke begeleiding van Toine en Angela, de goede voeding samen met meer water drinken en bewegen hebben er toe bijgedragen dat ik me weer goed ben gaan voelen. En daar ben ik nu al weer een paar jaar erg gelukkig mee. Ik voel me weer fit, pak het leven weer met beide handen aan en onderneem van alles. Het heeft er zelfs toe geleid dat ik van baan ben veranderd. Het werk wat ik nu doe past helemaal bij me. De kalender zegt dat ik 55 jaar ben maar ik voel me weer dertig.

Monique 41 jaar

Zeer vriendelijke coaches, ze stellen je erg op je gemak Ik voel me veel fitter na t herbalife-ontbijt en kan de hele dag aan! Na t sporten voel ik me echt super, ze motiveren je oprecht! Echt een aanrader op welk gebied dan ook.

Judith 46 jaar

Ik ervaar de begeleiding door Welzijnspraktijk Prinsen als persoonlijk en betrokken.
Er wordt echt gekeken naar je persoonlijke situatie en behoeften.
Je kunt er terecht met al je vragen over leefstijl waardoor je je bewuster wordt van je eigen verbeterpunten op dat vlak.

Tessa 43 jaar

Angela en Toine zijn ontzettend betrokken en begaan met de mensen die ze coachen. Ze verdiepen zich oprecht in de mens. Welzijn betekent bij hen niet zoveel mogelijk afvallen maar adviezen geven over gezonder leven waardoor je meer energie krijgt en beter in je vel komt te zitten.
De REATTACH-therapie heeft mij erg verrast. Mijn klacht bleek helemaal geen oorzaak maar een gevolg. De therapie heeft mij inzicht gegeven in het echte probleem.recht met al je vragen over leefstijl waardoor je je bewuster wordt van je eigen verbeterpunten op dat vlak.

Lidian 54 jaar

Vol trots kan ik zeggen dat ik in een half jaar tijd 12 kilo afgevallen ben, dit allemaal doordat ik Herbalife ben gaan gebruiken en mijn levensstijl heb aangepast!
Ik voel mij nu veel fitter en heb veel meer energie gekregen!
De vele adviezen en begeleiding van Angela en Toine hebben mij hierbij heel goed geholpen, en ben hun hier heel dankbaar voor!

Zelf recensie schrijven